Vacatures

ESHUIS MAAKT KWALITEIT ZICHTBAAR

Opvallen door uniek te zijn en denken in mogelijkheden, dat kenmerkt Eshuis. Al sinds 1891 zet deze drukkerij van labels en flexibele verpakkingen zich in voor de meest onmogelijke wensen van hun klanten en prospects. Hoe ingewikkelder de vraag van de klant des te interessanter voor Eshuis. 60% van de aankoopbeslissingen worden gedaan voor het schap in de supermarkt. Verpakkingen fungeren als attentietrekker, informatiedrager én verpakkingen verleiden. Het innovatieve team van Eshuis realiseert zich dit als geen ander. Een innovatief voorbeeld is het bekende BOW label van Coca-Cola. Deze heeft Eshuis diverse prijzen opgeleverd. Eshuis is trots op al haar klanten, groot en klein.

Eshuis B.V. te Dalfsen is een gespecialiseerde, grafische onderneming met een uitgebreid modern machinepark waarmee een verscheidenheid aan innovatieve verpakkingsproducten wordt vervaardigd. Het bedrijf behoort tot de Europese top-ondernemingen binnen de branche. Eshuis levert aan bekende merken. Wij zijn gedreven in wat we doen en trots op het resultaat. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel.

Wegens groeit zoekt Eshuis collega's voor diverse functies:
 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Technische collega's gezocht voor ons PRODUCTIE TEAM 

(verschillende functies)


Heb jij een grafisch technische opleiding of je hebt interesse in het grafische vak? Ben je gedreven en enthousiast? Ben je een doorzetter die van aanpakken weet, leergierig en beschik je over een stevige dosis gezond verstand? Heb jij er geen problemen mee om in ploegen te werken en ben jij ook fulltime beschikbaar? Dan komen we graag met jou in contact.
 
Eshuis biedt:  Een goed salaris, een collegiale, plezierige en informele werksfeer, training on the job, een werkomgeving met kansen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Informatie:    Ben jij het die we zoeken? Bel dan met André Oosterdijk of Arjan van den Berg, tel. 0529 - 43 81 71 of Arjen Pijkeren tel. 06 - 10 95 32 62


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Wij zoeken een Accountmanager Verpakkingen
 

STRATEGISCH VERKOPEN
Je zult een aantal bestaande Eshuis relaties gaan beheren om deze relaties vervolgens verder uit te bouwen. Jouw gesprekspartners zijn vooral directieleden, managers, packaging innovators, marketing en inkopers en met hen denk je mee over, vaak uitdagende, verpakkingsoplossingen. Jouw collega’s zijn zeer ervaren in hun vakgebied en met hen spar je over mogelijke toepassingen en ingewikkelde klantvragen. Je wordt onderdeel van een professioneel Sales team met 5 collega’s in de buitendienst en 2 medewerkers Sales Support. Vanuit Sales werk je nauw samen met marketing en breng je jouw ervaringen en ontwikkelingen vanuit de markt, terug de organisatie in. Je rapporteert aan de Sales Manager. 

Jouw voornaamste werkzaamheden zijn:
Contacten met bestaande relaties;
aanbieden van unieke concepten en oplossingen;
continu signaleren van kansen en ontwikkelingen in de markt.

WAT HEB JE HIER VOOR IN HUIS?
Bij Eshuis heerst een aanpakkers mentaliteit. Als je geen kennis hebt van de grafische branche dan verwachten wij een aantoonbare affiniteit met het bedrukken van verpakkingen en productieprocessen. Je werkt planmatig, je organiseert je eigen werkzaamheden én je bent gek op techniek en productieprocessen. Je bent gedreven en gericht op het resultaat en je hebt een winnaarsmentaliteit. Om met verschillende klantvragen om te gaan heb je een sterk empathisch vermogen en een creatieve, praktische geest. 


Wij verwachten in ieder geval:
HBO opleidingsniveau;
affiniteit met of ervaring in, de grafische verpakkingsindustrie;
aantoonbare trackrecord als accountmanager (BtoB in de buitendienst);
mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
enthousiasme, leergierigheid en doorzettingsvermogen.
 
Werkgebied: Het hoofdkantoor van Eshuis bevindt zich in Dalfsen. Voor deze functie ben je landelijk actief.
 
DE AANBIEDING
Je komt te werken in een zeer zelfstandig, vakbekwaam team met heel veel kennis in huis. Eshuis maakt unieke producten en jij gaat meedenken over de mooiste concepten. Je hebt gesprekken met vooraanstaande (A) merken over hun producten en bijbehorende, vaak hippe, uitingen. Je krijgt veel bewegingsruimte en back-up waar nodig. Kortom een verantwoordelijke, veelzijdige job waarin goed klantcontact centraal staat.

Hiernaast biedt Eshuis jou:
Een goed salaris;
een jaarcontract, met de intentie tot een onbepaalde tijd contract;
een pensioenregeling;
25 vakantiedagen;
lease auto;
een werkomgeving waar nog heel veel kansen liggen.
 
INTERESSE?!
Dan ontvangen we jouw reactie graag op het mailadres personeelszaken@eshuis.nl.
Mochten er op voorhand vragen zijn, neem dan contact op met mevrouw V. Heunen, e-mail virginie.heunen@eshuis.nl, tel. 06-54 320 603.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ESHUIS zoekt TRAINEE'S
 

Heb jij recent een HBO opleiding afgerond op het gebied van commerciële economie, marketing & communicatie, sales & accountmanagement? Lijkt het je leuk om voor mooie merken als Coca-Cola, Heineken e.a. te werken? Dan wil Eshuis graag kennismaken met jou!

Als trainee werk je in eerste instantie mee op verschillende afdelingen om ons bedrijf en onze producten zo goed mogelijk te leren kennen. Je volgt een uitgebreid trainingsprogramma waardoor je op diverse afdelingen meedraait en ervaringen opdoet. Gedurende deze periode heb je contact met collega’s, klanten en jouw coach.  Samen met hem/ haar krijg jij steeds helderder waar jouw kracht ligt en welke competenties je verder wilt ontwikkelen.
Belangrijk is dat je dit traject op jezelf betrekt en verantwoordelijkheid neemt voor zowel het leerproces als voor de toepassing hiervan in de praktijk.

Doel van dit traject is om het commerciële en marketing team te versterken met professionals die door dit traineeship alle ins en outs van de verpakkingsindustrie weten en daardoor naadloos aansluiten. Samen met de rest van het team ga jij na een periode van 2 jaar ervoor zorgen dat Eshuis haar klanten nog beter kan bedienen zodat we gezamenlijk groei kunnen creëren. Afhankelijk van jouw aandachtsgebied en ontwikkeling in dit traject van 2 jaar gaan we kijken of je het commerciële of marketingteam gaat versterken.
Spreekt het jou aan om werkzaam te zijn in een bedrijf dat denkt in oplossingen, de wens van de klant bovenaan zet en de juiste vertaalslag weet te maken naar een bijzondere verpakking? Meld je dan nu aan voor dit traineeship.

Vereisten:

  • HBO opleiding richting Commerciële economie, Bedrijfskunde, Marketing, Sales & Accountmanagement
  • Affiniteit met online marketing. Enige ervaring met blogs, marketing middelen.
  • Inzicht en aantoonbare affiniteit met SEO en SEA.
  • Kennis van PMC’s.
  • Gezonde belangstelling in organisatieprocessen
  • Energiek, nieuwsgierig, leergierig en doorzettingsvermogen
  • Contactuele vaardigheden

Wij bieden een mooie uitdagende periode binnen een professioneel, succesvol en dynamisch bedrijf met een rijke historie van meer dan 126 jaar. Uiteraard hanteren wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en stellen wij medewerkers de middelen ter beschikking die ze nodig hebben om het werk optimaal te kunnen verrichten.
 
Interesse?!
Dan ontvangen we jouw reactie graag op mailadres personeelszaken@eshuis.nl.
Mochten er op voorhand vragen zijn, neem dan contact op met mevrouw V. Heunen, e-mail  virginie.heunen@eshuis.nl, tel. 0654320603.