Vacatures

Eshuis B.V. te Dalfsen  is een gespecialiseerde, middelgrote (≥ 100 fte’s) grafische onderneming met een uitgebreid  modern machinepark waarmee een verscheidenheid aan verpakkingsproducten wordt vervaardigd. 

Het bedrijf behoort tot de Europese top-ondernemingen binnen de branche en voorziet producenten van bekende merkartikelen van klant specifieke verpakkingen.  
60% van de aankoopbeslissingen worden gedaan voor het schap in de supermarkt. Verpakkingen fungeren als attentietrekker, informatiedrager én verpakkingen verleiden.

--------------

 

Heb jij een grafisch-technische opleiding of je hebt interesse om de job op de werkvloer te leren? Ben je gedreven en enthousiast?
Je bent een doorzetter die van aanpakken weet, leergierig en je beschikt over een stevige dosis gezond verstand. Heb jij er geen problemen mee om in ploegendiensten te werken en ben jij ook fulltime beschikbaar? Dan hebben wij de baan die jij zoekt!


WIJ ZOEKEN JOU!


Flexodrukker
Hulpdrukker flexo
Magazijn medewerker 
Nabewerker
Vakantiekrachten (week 30-35)

 


Eshuis biedt: Een financieel gezonde werkomgeving, met een collegiale, plezierige en informele werksfeer. Wij zijn gedreven in wat we doen en trots op het resultaat. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Informatie:
Ben jij het die we zoeken? Bel dan voor extra informatie met André Oosterdijk of Arjan van den Berg, tel. 0529 - 43 81 71. Graag je cv met motivatie sturen naar teamleiders@eshuis.nl