Vacatures

Eshuis maakt kwaliteit zichtbaar 

Opvallen door uniek te zijn en denken in mogelijkheden, dat kenmerkt Eshuis. Al sinds 1891 zetten wij labels en flexibele verpakkingen in voor de meest uitdagende wensen van onze klanten en prospects. Producten die op het eerste gezicht onmogelijk te maken lijken, maken wij toch mogelijk. Hoe ingewikkelder de vraag van de klant des te interessanter voor Eshuis. 60% van de aankoopbeslissingen worden gedaan voor het schap in de supermarkt. Verpakkingen fungeren als attentietrekker, informatiedrager én verpakkingen verleiden. Het innovatieve team van Eshuis realiseert zich dit als geen ander. Wij zijn trots op al onze klanten, groot en klein. Eshuis b.v. is een gespecialiseerde, middelgrote ( ≥ 100 fte’s ) grafische onderneming.
Het bedrijf behoort tot de Europese top-ondernemingen binnen de branche en voorziet producenten van bekende  merkartikelen van klantspecifieke verpakkingen. 
Daartoe wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid en modern machinepark waarmee een verscheidenheid aan producten kan worden vervaardigd. 
 
Het  commercieel ondernemingsgebied omvat  een Marketing afdeling, een Sales Support Team en een team van Accountmanagers.  Het team van accountmanagers  bestaat  uit  “farmers” die elk een deel van het vaste klantenbestand beheren en “hunters”  die zich richten op het werven van nieuwe klanten.      
 
Ter verdere versterking van het team van accountmanagers zijn wij op zoek naar een gedreven
 

ACCOUNTMANAGER VERPAKKINGEN 
full-time - 36 uur per week

 
Deze accountmanager zal gaan optreden als “farmer” en een aantal bestaande Eshuis relaties gaan beheren, met het oogmerk deze verder als klant uit te bouwen.
 
Onmisbaar in deze functie zijn

 • HBO opleidingsniveau;
 • Affiniteit/ervaring met de grafische verpakkingsindustrie;
 • Relevante ervaring als accountmanager;
 • Uitstekende contactuele vaardigheden;
 • Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
 • Enthousiasme, intelligentie, leergierigheid en doorzettingsvermogen;
 • Rijbewijs BE.

Voorts verwachten we dat de juiste kandidaat beschikt over
- Een winners mentaliteit;
- Een hoge mate van resultaatgerichtheid;
- Oprechte gedrevenheid om zich dagelijks professioneel en volledig in te zetten;
- Empatisch vermogen.
 
Eshuis biedt
Een interessante baan binnen een professioneel, succesvol en dynamisch bedrijf met een rijke historie van meer dan 125 jaar. Uiteraard hanteren wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en stellen wij medewerkers alle  middelen ter beschikking die ze nodig hebben om hun werk optimaal te kunnen verrichten.
 
Interesse?!
Dan ontvangen we jouw reactie graag op het mailadres personeelszaken@eshuis.nl.
Mochten er op voorhand vragen zijn, neem dan contact op met mevrouw V. Heunen, e-mail virginie.heunen@eshuis.nl, tel. 0654320603. ::: procedure nagenoeg afgerond ::: 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ESHUIS zoekt TRAINEE'S
 

Heb jij recent een HBO opleiding afgerond op het gebied van commerciële economie, marketing & communicatie, sales & accountmanagement? Lijkt het je leuk om voor mooie merken als Coca-Cola, Heineken e.a. te werken? Dan wil Eshuis graag kennismaken met jou!

Als trainee werk je in eerste instantie mee op verschillende afdelingen om ons bedrijf en onze producten zo goed mogelijk te leren kennen. Je volgt een uitgebreid trainingsprogramma waardoor je op diverse afdelingen meedraait en ervaringen opdoet. Gedurende deze periode heb je contact met collega’s, klanten en jouw coach.  Samen met hem/ haar krijg jij steeds helderder waar jouw kracht ligt en welke competenties je verder wilt ontwikkelen.
Belangrijk is dat je dit traject op jezelf betrekt en verantwoordelijkheid neemt voor zowel het leerproces als voor de toepassing hiervan in de praktijk.

Doel van dit traject is om het commerciële en marketing team te versterken met professionals die door dit traineeship alle ins en outs van de verpakkingsindustrie weten en daardoor naadloos aansluiten. Samen met de rest van het team ga jij na een periode van 2 jaar ervoor zorgen dat Eshuis haar klanten nog beter kan bedienen zodat we gezamenlijk groei kunnen creëren. Afhankelijk van jouw aandachtsgebied en ontwikkeling in dit traject van 2 jaar gaan we kijken of je het commerciële of marketingteam gaat versterken.
Spreekt het jou aan om werkzaam te zijn in een bedrijf dat denkt in oplossingen, de wens van de klant bovenaan zet en de juiste vertaalslag weet te maken naar een bijzondere verpakking? Meld je dan nu aan voor dit traineeship.

Vereisten:

 • HBO opleiding richting Commerciële economie, Bedrijfskunde, Marketing, Sales & Accountmanagement
 • Affiniteit met online marketing. Enige ervaring met blogs, marketing middelen.
 • Inzicht en aantoonbare affiniteit met SEO en SEA.
 • Kennis van PMC’s.
 • Gezonde belangstelling in organisatieprocessen
 • Energiek, nieuwsgierig, leergierig en doorzettingsvermogen
 • Contactuele vaardigheden

Wij bieden een mooie uitdagende periode binnen een professioneel, succesvol en dynamisch bedrijf met een rijke historie van meer dan 126 jaar. Uiteraard hanteren wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en stellen wij medewerkers de middelen ter beschikking die ze nodig hebben om het werk optimaal te kunnen verrichten.
 
Interesse?!
Dan ontvangen we jouw reactie graag op mailadres personeelszaken@eshuis.nl.
Mochten er op voorhand vragen zijn, neem dan contact op met mevrouw V. Heunen, e-mail  virginie.heunen@eshuis.nl, tel. 0654320603.